Autós játékok Játszották: 9

Farm Animal Truck Transporter

Nehézgépjárművek vezetői, mint például teherautó-sofőrök, darukezelők és kotrógép-vezetők, különleges élményben részesülnek ebben az izgalmas játékban.

Most egy nagy szállító teherautó sofőrjeként dolgozol, és a feladatod, hogy különböző farm állatokat és marhákat szállíts egyik helyről a másikra. Szállítanod kell lovakat, juhokat és teheneket a városból a farmra, vagy a farmról vissza a nagyvárosba. Ezen kívül lehet, hogy versenylovakat is szállítanod kell majd.

Az „autós játékok” szerelmesei számára ez a játék igazi csemege.

  • Valósághű farm környezet és játékmenet: Merülj el a farm állatszállító életében, és élvezd a részletes grafikai megoldásokat és animációkat.
  • Gazdag állatvilág: Találkozz a farmon élő marhákkal és lovakkal, amelyek mind valósághű megjelenítést kaptak.
  • Változatos helyszínek: Járd be a valósághű farm és városi környezeteket, amelyek mindegyike egyedi kihívásokat kínál.
  • Különböző nehézségi szintek: Több szint, amelyek mindegyike változatos nehézségi fokozattal rendelkezik, hogy mindig új élményt nyújtson.
  • Zökkenőmentes irányítás és fantasztikus 3D hangok: Élvezd a sima irányítást és a lenyűgöző 3D hanghatásokat, amelyek még inkább magával ragadnak.

Merülj el a „Farm Állat Szállító” világában, és mutasd meg, hogy te vagy a legjobb teherautó-sofőr! Indulj útnak, és teljesítsd a különböző szinteket, miközben élvezed az élethű környezetet és az izgalmas játékmenetet.