Használati feltételek

Használati feltételek

A autosjatek,com weboldal használatával  elfogadod a következő szabályokat:

Ezen az oldalon a játékok, cikkek, letöltések, tartalmak, leírások, hirdetések, linkek és minden ami ezen a weboldalon megtalálható ‘olyan, amilyen’ mindenféle garancia nélkül!

A szolgáltalás szintén “olyan, amilyen”, nem garantált a hiba és akadálymentes, illetve a folyamatos működés sem.

Az oldal és annak tartalma saját felelősségedre használható ! 13 év alattiak szülői felügyelet mellett játszhatnak oldalunkon és használhatják a lapjainkat! 13 év felett szabadon használható önállóan is az oldal.

A weboldal céljainak megfelelően használható. Tilos annak illetéktelen hozzáférése, támadása!

Használat:

A játékokhoz nem szükséges semmilyen lejátszó, mert modern HTML5 játékokkal foglalkozunk csak. Viszont érdemes a legújabb Chrome vagy Firefox böngészőt használni.

Legtöbb játékunk elindul mobilon is, valamint a teljes weboldalunk is mobil barát, így onnan is lehet játszani.

Ezek a felhasználási szabályok változhatnak, így érdemes néha elolvasni. Be nem tartás esetén nem vagy jogosult a weboldalt használni.

Jó játékot, jó szórakozást!

Adatok:

Weboldalunk ingyenes használatú, fenntartása azonban költségekkel jár, ezért Google hirdetéseket tartalmaz. Ezeknek a hirdetéseknek a tulajdonosai szintén gyűjthetnek információkat, adatokat, ezért mindenképpen ajánlatos elolvasni a Google hirdetési adatvédelmi irányelveket, amelyeknek elérhetőségét szintén megtalálja az adatvédelmi leírásunk alatt.

Kérjük olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat is.

Köszönjük.
Utolsó frissítés: 2024.04.12.