Autós játékok Játszották: 13

Dr. Parking 4

A Dr. Parking 4 visszatért a valaha volt legnagyobb mobil parkolási szimulátor játék folytatásában!

A Dr. Parking 4 új korszakot nyit a parkolási szimulátor játékok világában, szuper lenyűgöző grafikával és kihívásokkal teli, több szakaszból álló pályákkal. Készülj fel egy izgalmas parkolási kalandra, ahol a pontosság és az ügyesség a siker kulcsa.

Vezesd autódat precízen a szűk helyeken, kerüld el az akadályokat, és teljesítsd a kihívásokkal teli pályákat. Minden szint egyre nehezebb lesz, tesztelve parkolási képességeidet és türelmedet. Éld át a valósághű parkolási élményt a gyönyörűen kidolgozott grafikák és a valósághű fizika segítségével.

  • Az autó irányítása: Használd a billentyűzet nyilait az autó irányításához

Lépj be a parkolás szimulátorok világába, ahol minden manőver számít. Fejleszd parkolási technikádat, és mutasd meg, hogy te vagy a parkolás mestere! A Dr. Parking 4 tökéletes választás mindazoknak, akik szeretik a kihívásokat és a részletgazdag grafikát.

Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a parkolási készségeket is, miközben órákra leköt. Kezdj el játszani most, és tapasztald meg a parkolási szimulátorok új generációját a Dr. Parking 4-ben!